» آخرین خبرها » آش ارده، غذای اصیل و لذیذ دزفولی که بی رقیب است!
آش ارده، غذای اصیل و لذیذ دزفولی که بی رقیب است!
آخرین خبرها - دزفول - فرهنگ و اجتماع

آش ارده، غذای اصیل و لذیذ دزفولی که بی رقیب است!

۱۱ مهر ۱۴۰۲

آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذا‌های سنتی دزفول به حساب می‌آید.

آش ارده که معمولا در فصل پاییز و زمستان در خانه دزفولی ها طبخ میشود، یک پلوی سنتی و لذیذ است که مطمئنا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه

ماش ۱ پیمانه

ارده به مقدار لازم

شیره خرما به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و بگذارید تا ماش پخته شود.

برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود.

سپس به شکل کوه کنید و برنج و ماش را به صورت کته تهیه کنید.

وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کم کم ارده اضافه کنید.

همان طور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود.

به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج می‌شود باید این کار را انجام دهید.

در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار می‌دهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج قرار می‌دهند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود می‌ریزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×